26 september, 2008

Chapter 2

Vandaag was een slechte dag. Een slechte, maar ook een leuke dag.

Sinds een paar dagen heeft Tim last van erge hoofdpijn. Daar heeft hij nooit eerder écht last van gehad, dus het bevestigd maar weer eens hoe hard hij achteruit gaat. Ook heeft hij vandaag sinds een lange tijd weer een aantal vrij lange absences gehad. Dit zijn epileptische aanvallen waarbij je niet begint te schudden, schuimbekken o.i.d., maar waar je gewoon een beetje bij van de wereld bent. Het lijkt een beetje op flauwvallen. Dit maakte vandaag tot een slechte dag.

We zijn vanmiddag met z'n vieren naar de stad geweest. Mijn ouders, Tim en ik. Na wat aankopen hebben we samen genoten van een ijsje bij Salute. Het is zo fijn om te zien dat Tim nog van zulke kleine dingen kan genieten. Daar zat meneer in zijn rolstoel met een ijshoorn met aardbeien en bananenijs en na elke hap klonk er een 'hmmm'.
En vanavond aten we spareribs, Tim's lievelingsvlees. En net als bij het ijsje klonk er weer na elke hap een 'hmmm'. Eten is een van de weinige dingen waar Tim nog echt van kan genieten. So what dat wij ook een paar kilo's aankomen. Dat hebben we er wel voor over om Tim te kunnen zien genieten. En als Tim een dag zo innig heeft genoten, verdwijnen de slechte dingen naar de achtergrond en was vandaag gewoon simpelweg een leuke dag!

Liefs Vera

1 opmerking:

  1. Lieve Vera,

    Je vertelwijze over je broer heeft mij wederom geraakt. Als mijn einde ooit nadert hoop ik dat ik mij ook omringd mag voelen door mensen zoals jij.

    Je hebt mijn persoonlijke hyves op je blok genoemd, echter liever heb ik dat je mijn actie hyves voor de stichting www.hersentumor.hyves.nl op je blog noemt. En natuurlijk de kankerstichting die eindelijk eens de passieve houding van overheid, KWF, kika en de hersenstichting gaat wakker schudden door zelf maar te doen wat zij al decennia lang laten: www.STOPhersentumoren.nl

    Warme groetjes,
    Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen