20 oktober, 2008

Chapter 8

Gisteren ging het redelijk goed met Tim, althans dat dachten wij. Hij wordt sinds gisteren ook overdag in slaap gehouden, zodat hij niet meer hoeft te vechten. Het vervelende daarvan is alleen dat vrijwel al het contact met Tim weg is. Klote voor ons, maar we doen wat het beste voor Tim is. Hij lag er gisteren rustig en comfortabel bij, maar 's avonds kreeg Tim steeds meer moeite met zijn ademhaling. Zijn ademhaling werd onregelmatig, sneller en er zat een boel slijm vast.

Vandaag is het eigenlijk weer helemaal mis. Zijn ademhaling gaat nog moeizamer dan gisteravond en hij heeft lichte koorts. Zijn gezicht is bleek en zijn neus en handen zijn blauw, ondanks dat hij erg warm aanvoelt. Blauw/wit, Tim's favoriete kleuren..

Gisteren verwachtten mijn ouders en ik nog dat hij er misschien nog wel 2 weken zo rustig bij zou liggen, maar vandaag is het de vraag of hij de week zal halen..
Telkens als je even denkt dat het rustig en stabiel is, komt er weer wat anders tussen..

Liefs Vera

3 opmerkingen:

  1. Lieve moedige Vera, heel veel sterkte voor deze laatste moeilijke weg.
    Liefs Mandy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Vera en Hans en Ellie,

    De tranen lopen mij ook over de wangen als ik jouw verhaal lees. al ken je me niet echt,maar ik ken je ouders wel,en heb altijd meegeleefd met jullie. Ik vind het vreselijk triest om zo jong zo ziek te worden en te sterven.Ik wens jullie heeeeel veel sterkte en kracht in deze zeer moeilijke tijd.hou je taai hoor!!kloteziekte!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lieve vera veel sterkte met TIM.
    Ik vind het heel knap van je,dat zo over TIM kan schijven.
    Wij vinden het hier ook heel erg.

    groetjes DARA xxx
    DOEI

    BeantwoordenVerwijderen