16 oktober, 2008

Chapter 7

Het is alweer een aantal dagen geleden dat ik mijn laatste blog geplaatst heb en sindsdien zijn er al weer meerdere 'nieuwtjes'..

De ingestelde dosis van het morfinepompje bleek na een dag niet voldoende te zijn om Tim's pijn te onderdrukken. De dosis is toen verdubbeld en er mag vaker een extra dosis bijgegeven worden.

Dit ging even goed, maar hierop volgden weer een aantal onrustige nachten. Er is toen besloten om ook een pompje met slaapmedicatie aan te leggen. Tim is nu rustiger, maar onze 'kletsmomenten' zijn nu ook erg beperkt. Hij is vandaag tot nu toe één keer 'goed' wakker geworden, maar Tim zijn spraak wordt ook steeds onduidelijker. Het is nu een hoop gemompel met af en toe één duidelijk woord ertussen. Tim heeft zijn anti-epileptica medicijnen ook nog niet in kunnen nemen vandaag.

Ik zal hier meer plaatsen als er echt nieuwe dingen zijn, maar ik denk dat mijn blogging nu iets minder zal worden, omdat we gewoon de momenten met Tim willen pakken die we kunnen pakken en er daarnaast ook een boel geregel plaatsvindt thuis..

Liefs Vera

P.s.: Het is vandaag precies 4 jaar geleden dat Tim zijn eerste epileptische insult kreeg..

5 opmerkingen:

  1. Lieve Vera,

    Wat moeten we veel aan jullie denken. Ik hoop en wens dat Tim geen pijn heeft. We wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe in deze zware periode. Knuffel Tim nog maar een keer!

    Liefs,

    Irene

    Ook van Paul, Nadia & Justin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Vera,Tim,Elly en Hans

    Om de juiste woorden te vinden voor een klein beetje troost of het wegnemen van pijn is niet te doen bij deze onterechte strijd..

    Onze gedachten zijn bij jullie.

    Liefs uit Wijthmen XxX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve allemaal,

    Het is zo moeilijk om wat te zeggen in deze moeilijke periode, maar weet dat we heel veel aan jullie denken en met jullie meeleven!

    Liefs,

    Robert, Yolanda, Mark en Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heej lieve meis,

    Vind het echt super van je, dat je zo je verhalen deelt met andere mensen. Het moet heel moeilijk voor je zijn!
    Ik wens jou en je ouders en tim heel veel sterkte en kracht toe in de komende tijd!


    Liefs marlyn

    BeantwoordenVerwijderen